Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat recapta més de 5.000€ en la cursa solidària per Ucraïna.

  • Gabinet de la Rectora
  • 6 de maig de 2022
La Universitat recapta més de 5.000€ en la cursa solidària per Ucraïna.

La recaptació ha sigut lliurada al Comitè Espanyol d’Ajuda al Refugiat i serà emprat per a la per a l’adquisició de diferents tipus de materials per als refugiats i refugiades d’Ucraïna.

El darrer dissabte 30 d’abril, es va celebrar el vell llit del Túria la cursa solidària de la Universitat de València amb Ucraïna. La competència, que tenia una extensió de cinc quilòmetres i que tenia el punt d’eixida i arribada a l’Esplanada del Palau de la Música va comptar amb la participació de més de 500 persones de diferents edats.

En total es van recaptar 5.226€ que han sigut lliurats a CEAR, el Comitè Espanyol d’Ajuda al Refugiat i que seran destinats per a l’adquisició de diferents materials per als refugiats i refugiades de la guerra d’Ucraïna.

Aquesta iniciativa de la Universitat de València s’emmarca dins del Pla d’Acció de la UV amb Ucraïna, un compendi d’iniciatives i accions en diferents àmbits adreçats a oferir suports i ajuda a aquestes persones que s’encontra en una greu situació de vulnerabilitat.

Podeu consultar totes les accions que la Universitat està duent a terme i mantenir-vos actualitzats amb el desenvolupament de les mateixes al següent lloc web: https://www.uv.es/ucraina

Imatges: