Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat de València premia els seus esportistes en la X Gala de l’Esport

  • 17 d’octubre de 2018
X Gala de l'Esport

La Universitat de València homenatjarà els seus millors esportistes en la desena edició de la Gala de l’Esport. L’acte tindrà lloc a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Campus de Blasco Ibáñez), dimarts que ve, dia 23 d’octubre, en una cerimònia presidida per la rectora Mavi Mestre.

La Universitat de València  homenatjarà els seus millors esportistes en la desena edició de la Gala de l’Esport. L’acte tindrà lloc a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Campus de Blasco Ibáñez), dimarts que ve, dia 23 d’octubre, en una cerimònia presidida per la rectora Mavi Mestre, que estarà acompanyada pel vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, i el director del Servei d’Educació Física i Esports, Vicente Añó.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és reconèixer tots els esportistes de les diferents competicions que, al llarg de la passada temporada, han participat en les diferents competicions representant la Universitat. 

A més, es fa un reconeixement especial a aquells alumnes que per la seua trajectòria esportiva universitària han sigut un exemple per a la resta de companys de les seleccions universitàries. Enguany, els esportistes premiats seran Sara Sáiz, exjugadora de la selecció de bàsquet femení; Zdravko Kamenov, exjugador de la selecció de voleibol masculí; i Irene Jiménez, exnadadora de la selecció universitària.

Durant l’acte es farà esment de totes les medalles aconseguides pels esportistes en els diferents campionats, tant autonòmics com d’Espanya, universitaris, així com dels bons resultats internacionals obtinguts en els Jocs Europeus Universitaris celebrats a Coïmbra, amb la representació dels equips de futbol i bàsquet femení i la selecció de judo.

A més de reconèixer els èxits esportius, aquesta cerimònia també servirà per a presentar les seleccions que representaran la Universitat de València  cada jornada en la competició universitària autonòmica, el CADU (Campionat Autonòmic d’Esport Universitari), i més endavant en els CEU (Campionats d’Espanya Universitaris).