Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat de València tanca el curs de pilota amb un torneig de Màdel aquest dijous

  • Servei d'Esports
  • 26 d’abril de 2022
imatge d'una partida.
imatge d'una partida.

Després de dos cursos amb dificultats per a l’esport en la universitat a causa del COVID-19, el present curs ja amb quasi normalitat, està sent molt satisfactori per a la pilota valenciana. Durant el present curs s’han realitzat 3 competicions internes amb bona participació frontball, individual de frontó al 4 i ½ i individual frontó al 4 i ½ amb pilota grossa.

A més, la selecció de pilota, va revalidar el títol de campiona del CAEU a Petrer el 31 de març guanyant en totes les modalitats, el passat 17 de març va aconseguir una magnífica tercera posició entre 17 universitats, al torneig Internacional Universitari de pilota basca Zabalki disputat a Pamplona.

Per acomiadar el curs 2021-2022, a més de l’habitual pràctica lliure al frontó de Blasco de Ibáñez, tan sols queda disputar-se el II Torneig de Màdel Universitari.

En aquesta ocasió es realitzarà conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, per aquest motiu es disputarà a les pistes de pàdel del Campus d’Esports de la UPV el pròxim dijous 28 de 16:30 a 20:30h.

El torneig està obert a tota la Comunitat Universitària de les dues Universitats, i es podreu inscriure de manera gratuïta enviant sols un correu a ricard.sentandreu@uv.es abans del dimecres 27 a les 12h.

Hi haurà dos categories, segona o iniciació per a tots aquells debutants en la modalitat, i primera, per a tots aquells amb certa experiència amb la pràctica de la pilota i/o el màdel.

Els equips estaran formats per parelles que poden ser masculines, femenines o mixtes. Segons els inscrits hi haurà eliminatòries o grups reduïts a la primera fase, i eliminatòries a les següents fases.

Es jugarà amb la pilota oficial de màdel que no fa falta protegir-se les mans per a jugar. Podeu vore el reglament de joc al següent enllaç: https://madelpilota.com/wp-content/uploads/2021/10/REGLAMENT-MADEL-2021.pdf

Anima’t a practicar el màdel, anima’t a practicar la pilota a mà!

Podeu trobar tota la informació al voltant del màdel al web www.madelpilota.com

Llista d'enllaços: