Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La UV, campiona en el CAEU de camp a través

  • 19 de febrer de 2019
Image de la noticia

La selecció de camp a través de la Universitat de València es proclama campiona del Campionat Autonòmic (CAEU).

La selecció de camp a través de la Universitat de València va pujar al capdamunt del podi en proclamar-se campiona del Campionat Autonòmic (CAEU) disputat la setmana passada a la Universitat CEU Cardenal Herrera.

En la classificació individual, Nacho Giménez va partir com a favorit i finalment va complir totes les previsions en proclamar-se vencedor en la categoria masculina, després de disputar una cursa pràcticament en solitari com a líder. Una competició que també va destacar per la lluita pel segon i tercer lloc entre tres corredors: Rubén Requena de la Universitat d'Alacant, Jorge Carrillo de la Miguel Hernández i Leonardo Coito de la Universitat de València. “Ells van lluitar per la segona i tercera plaça fins a falta de 500m, quan se’n va distanciar Rubén, després Carrillo i va quedar quart el nostre corredor, que va lluitar fins a l'últim minut”, explica Rubén Picazo, entrenador de l'equip de camp a través de la UV.

En categoria femenina, Melina Galí es va distanciar del segon grup perseguidor i va pujar fins al tercer graó del podi.

“També hem de destacar que el grup va fer una bona cursa, tant en categoria masculina, on vam tenir cinc xics entre els deu primers, com en categoria femenina, amb sis xiques”, subratlla el seleccionador.

El Campionat d'Espanya tindrà lloc al mateix circuit del recentment disputat autonòmic, un punt a favor per a la selecció de la UV, que ja coneix el recorregut. “Estem tranquils perquè portem un equip bastant complet, tant en xiques com en xics”, destaca Picazo.