Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Vicente Añó, nou director del Servei d’Educació Física i Esports

  • Gabinet de Premsa
  • 19 de setembre de 2018
Vicente Añó.
Vicente Añó.

Vicente Añó ha sigut nomenat nou director del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València. Añó, professor de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, substitueix en el càrrec el també professor José Campos.

El Servei d’Educació Física i Esports organitza i coordina les activitats físiques i esportives que es duen a terme a la Universitat de València. La seua tasca està fonamentalment dirigida als membres de la comunitat universitària encara que, en moltes de les seues activitats, poden participar tots els ciutadans mitjançant el pagament de les taxes establertes.

Vicente Añó (Llombai, València) és professor titular en la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l'Esport de la Universitat de València, de la qual ha sigut degà de gener de 2012 a març de 2018. És llicenciat en Educació Física per l’INEF de Madrid (Universitat Politècnica) i en Psicologia per la Universitat de València. També és doctor en Psicologia.

La seua activitat docent se centra en les matèries de Gestió Esportiva, i dirigeix el Màster de Direcció i Gestió de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València. També és professor en diversos màsters de Gestió de l’Esport, nacionals i internacionals, i forma part de diversos comitès científics de revistes i de congressos.

La seua labor investigadora s’ha orientat al camp de la gestió de l’esport, i és l’investigador principal en diversos estudis i projectes. Té publicats més de 30 articles en revistes nacionals i internacionals i 17 llibres o capítols de llibres. 

Especialista en l’organització d’esdeveniments esportius, ha sigut el màxim responsable executiu del VII Campionat del Món d'Atletisme (Sevilla 1999) i dels XV Jocs Mediterranis (Almeria 2005), entre altres esdeveniments.
En l’aspecte esportiu, és l’actual president de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (des de 2015), i vicepresident de la Real Federació Espanyola d’Atletisme.

Llista d'enllaços: