Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Victòria Díez, alumna de la Universitat, guanya l’individual de raspall davant la també estudianta de la Universitat Mar Giménez

  • Gabinet de Premsa
  • 26 d’octubre de 2021
Victòria Díez, Mar Giménez.
Victòria Díez, Mar Giménez.

Victòria Díez, alumna de segon de Biotecnologia de la Universitat de València, s’ha proclamat campiona de l’individual de raspall, en una final disputada davant de la també estudianta de la Universitat Mar Giménez, qui fa tercer de Medicina. La final s’ha disputat a Bellreguard aquest cap de setmana.

La final va ser una repetició de la celebrada a Alcàsser fa dos anys, amb les mateixes jugadores, però on va guanyar Mar Giménez.

A Bellreguard, guanyada la reballà per Victoria, el primer joc va caure del costat roig. Mar tornà la moneda en fer-se amb el joc des del dau. Els punts anaren fent-se cada vegada més llargs perquè la solidesa de Victoria trobava resposta en Mar. Amb 10-5, la jugadora ‘blava’ va alçar un Val per quinze en contra i establir de nou la igualada, en aquesta ocasió a 10.

Però Victoria sempre destaca en la treta, i el següent joc va ser seu amb certa comoditat. Amb Mar novament al dau i a quinzens, dos pilotes al palquet i una altra que obligà a un colp desencertat de Mar suposaren el 20-10 i el camí lliure per al quart títol. L’últim joc, amb Victòria en el traure, va ser resolt sense complicacions per la tetracampiona, que es va fondre en una abraçada amb la seua companya i amiga de club des de fa quatre anys abans de disposar-se a alçar el quart títol de campiona i els més de 15 quilos de la ‘Feninde’, el fris grec reservat per als escollits i per a la primera escollida.

Inscriure's a pilota en la Universitat

La Universitat de València ofereix activitats i competicions internes de pilota per al curs 2021-2022

Un bon grapat de jugadors d’elit de la pilota valenciana estan matriculats durant aquest curs en la UV. Victoria, Mar, Moltó, Salelles entre molts d’altres formaran part de la selecció i participaran en les competicions internes. Aquestes competicions comptaran amb diverses categories per a tots els nivells, i estaran obertes a tots els membres de la comunitat universitària que ho desitgen. Sols per participar en les diferents competicions, es podrà obtindre 1 crèdit ECTS.

Per a participar cal inscriure’s en 'Competició Interna Pilota Valenciana' en el següent enllaç: https://www.uv.es/sefe/DocsEsports/Inscripcion-Competicion-Interna

Llista d'enllaços: