Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

VII Carrera Universitat de València

  • Gabinet de Premsa
  • 16 de novembre de 2018
Imatge d'arxiu d'una carrera anterior
Imatge d'arxiu d'una carrera anterior

El Servei d'Educació Física i Esports i la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport van organitzar diumenge 25 de novembre la VII Carrera Universitat de València. La prova formava part del XIV Circuit Divina Pastora Assegurances de carreres populars de València.

L'entorn del Campus de Blasco Ibáñez tornà a ser l'escenari de la prova universitària per excel·lència amb una carrera ràpida (la segona més curta del XIV Circuit Divina Pastora) per a esprémer al màxim les forces de les persones participants al llarg de les seues rectes i 5.350 metres en total.

Amb eixida en la Avinguda Primat Reig i meta en les instal·lacions esportives del campus de la Universitat de València es tractava d'una multitudinària carrera popular, en la qual estudiantat, professorat i personal de la Universitat tingueren la seua pròpia classificació.

Per a aquesta carrera es crearan quatre noves categories, que disposaran de les seues respectives classificacions i trofeus: PDI-PAS (masculí i femení) i estudiantat (masculí i femení). Per a poder participar en aquesta categoria, els membres de la comunitat universitària hauran d'acreditar la seua pertinença a la Universitat i la inscripció a la carrera.

La Universitat obsequià amb una samarreta tècnica a les primeres 400 persones que acreditaren la inscripció a la carrera i pertànyer a la comunitat universitària.