Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

El VII Festival Salser Solidari aplega 400 assistents

  • 2 de maig de 2019
Image de la noticia

Tota la recaptació anirà destinada a "La Escuelita Pediátrica" a Guinea Bissau i el projecte d’escolarització de xiquets a Benín.

Un any més, el Festival Salser Solidari va deixar el llistó molt alt. En la seua setena edició, el festival va aplegar uns 400 assistents, entre els tallers i el públic present en els shows, tots units per una bona causa. La cita va tenir lloc a les instal·lacions del campus de Blasco Ibáñez i l’organitzava la Universitat de València a través del Servei d’Educació Física i Esports, juntament amb el “Proyecto la seño”.

La música, el ball i la solidaritat van ser els protagonistes principals d’aquesta jornada festiva de l’1 de maig, que va reunir grans professionals del ball, professors, ballarins i DJ, que van ser presents als tallers, les exhibicions i els balls socials.

Durant el matí es van realitzar un total de 22 tallers, que van aplegar uns 250 participants. El públic va demostrar el seu entusiasme pel ball i que no volia que la jornada acabara, actitud que va es va fer palesa a la vesprada, marcada pels xous i les dues pistes de ball social (salsa, bachata, kizomba i mambo), que van tancar el festival.

Tota la recaptació anirà destinada a "La Escuelita Pediátrica" a Guinea Bissau i el projecte d’escolarització de xiquets a Benín, projectes que tenen el suport de l’ONG Aida Books.