Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Esportistes fent exercici

Defensa Personal

Les classes del Sistema de Defensa Personal KOMA tenen com a objectiu ensenyar tant a homes com a dones les tècniques més eficaces per a resoldre les situacions d´agressions amb violència en les quals pogueren involucrar-se a la seua vida quotidiana.

El Sistema de Defensa Personal KOMA està especialment desenvolupat per a resoldre les situacions d´agressions amb violència més comuns a las nostra societat pensant-hi especialment en ciutadans i en col·lectius professionals com a metges, personal sanitari, professors i funcionaris.

El Sistema de Defensa Personal KOMA no és un Art Marcial ni un esport de combat. No existeixen “katas” ni “pumses”. No ensenyem a fer punts,  ni a competir dins d´un reglament esportiu. No utilitzem indumentària oriental, ni entrenem exercicis místics sense sentit pràctic. Ensenyem a SOBREVIURE.  

El Sistema de Defensa Personal KOMA és un mètode científic basat en la investigació, experimentació i anàlisi de cadascuna de les tècniques per a aconseguir la major eficiència.

KOMA és un Sistema de Defensa Personal eminentment pràctic, ja que des de la primera classe els alumnes realitzen tècniques eficaces que les servirien per a defendre´s en situacions reals.

L´arsenal técnic del Sistema de Defensa Personal KOMA és molt ampli ja que s´entrenen: patades, punyades, colzades, genollades, luxacions, estrangulacions i projeccions... tant en distància llarga i curta com en el sòl.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies