Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Esportistes fent exercici

Defensa Personal

Les classes del Sistema de Defensa Personal KOMA  tenen com a objectiu ensenyar tant a homes com a dones les tècniques més eficaces per a  resoldre situacions d'agressions amb violència en les quals et pots involucrar en la teua vida quotidiana.

El Sistema de Defensa Personal KOMA està especialment desenvolupat per a resoldre les situacions d'agressions amb violència més comú en la nostra societat  pensant especialment en ciutadans i en colectius professionals com metges, personal sanitari, professors i funcionaris.

El Sistema de Defensa Personal KOMA no és un Art Marcial ni un esport de combat. No  existeixen “katas” ni “pumses”. No ensenyem a fer punts, ni a competir dins d'un reglament esportiu. No entrenem exercicis místics sense sentit pràctic. Ensenyem a SOBREVIURE.  

El Sistema de Defensa Personal KOMA és un métode científic basat en la investigació, experimentació i análisis de cadascuna de les tècniques per a aconseguir la major eficiència.

KOMA és un Sistema de Defensa Personal molt pràctic, ja que des de la primera classe els alumnes fan tècniques eficaços que els serveix per a defensar-se en situacions reials.

L'arsenal tècnic del Sistema de Defensa Personal KOMA és molt ampli ja que s'entrenen: puntellons, punyalades, colzades, genollades , luxacions, estrangulacions i projeccions tant en distància llarga i curta com al sòl.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies