Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de La Nau Gran

Informació i Itineraris Oferits per al curs 2018-2019
 

Ajuda per a fer la Preinscripció
 

Formulari de Preinscripció (tancat)

La Nau Gran és el programa de formació per a persones majors que ofereix la Universitat de València. Compta amb una experiència de més de 15 anys i ofereix onze itineraris formatius diferents, de tres cursos obligatoris cadascun.

L’únic requisit per a l’accés al programa és tindre 55 anys cumplits. S’ofereixen 60 places en primer curs per cada itinerari, i es reservaran cinc places per itinerari per al personal jubilat de la Universitat de València (PAS i PDI). Les sol·licituds tant generals com de personal jubilat s’ordenen a partir del número que serà triat en sorteig públic.

Per sol·licitar la preinscripció per al curs 2018-2019 caldrà omplir el formulari disponible a la seu electrònica de la Universitat de València ENTREU del 7 al 22 de maig de 2018.

Resultats Definitus de la Preinscripció als itineraris per al curs 2018-2019

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies