UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

AEPUM convoca la 5ª Edició del premi “Adoración Holgado Sánchez” d'Investigació

  • 14 de març de 2018
Alumnes majors de 50 anys

Un any més l'AEPUM promou la investigació en l'àmbit dels Programes Universitaris per a Majors, amb la realització de la 5ª Edició del "Premi d’Investigació Adoración Holgado Sánchez de l'Associació Estatal de Programes Universitaris per a Majors 2018".

Fundat com un premi per a distingir els millors treballs d’investigació realitzats sobre temes i àrees de formació i investigació coincidents amb els objectius i interessos desenvolupats des de les Universitats que integren l'AEPUM i desenvolupen Programes Universitaris a Espanya.

El Premi pretén ser un reconeixement que l'AEPUM atorga a investigadors que dediquen el seu esforç a la cerca de solucions innovadores en favor de l'aprenentatge permanent, com a mitjà per a fomentar la formació, el desenvolupament personal i la millora de la qualitat de vida de les persones majors.

Informem per açò als professors i investigadors de les universitats integrants d'AEPUM que, d'acord a les següents Bases i Terminis de la 5º Edició del Premi d’investigació AEPUM 2018, queda oberta la convocatòria per a la presentació de treballs, que serà des de l'1 de març fins al 15 de setembre de 2018.

Sol·licitem la vostra col·laboració per a donar la major difusió entre els professors i investigadors de les vostres universitats i Programes Universitaris per a Majors, que treballen en l'àmbit de la formació i investigació, en diverses àrees de coneixement implicades en els PUPMs.