UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

La Cabina busca el seu jurat sènior

  • 22 d’octubre de 2020
Image de la noticia

Des de l'any 2008 el Festival Internacional de migmetratges La Cabina porta a la ciutat de València les millors pel·lícules de 30 a 60 minuts.

Per segon any consecutiu, tindrà un jurat sènior format per estudiants de la Nau Gran.

Es busquen 5 estudiants per al Jurat Sènior de la Secció Oficial i 5 estudiants per a la Secció Amalgama. Aquestes persones participaran durant 4 dies en el festival visionant 3 migmetratges cada dia, i després deliberaran per a decidir quin és el millor. Els migmetratges es projectaran en versió original subtitulada.

 

Seccions i horaris

 

Secció Oficial

En la Secció Oficial de la Cabina 2020 competiran una selecció de 12 migmetratges inèdits del panorama cinematogràfic mundial.

Seu de les projeccions: sala García Berlanga de La Filmoteca de València, Dates: Del divendres 13 al dimarts 17 de novembre, exceptuant el dilluns 16.

Hora: 18 h.

 

Secció Amalgama

En la Secció Amalgama de la Cabina 2020 competiran una selecció de 12 migmetratges de no-ficció, cinema documental i altres llenguatges del panorama cinematogràfic mundial.

Seu Amalgama: Aula Magna del Centre Cultural La Nau

Data: Del dilluns 16 al dijous 19 de novembre.

Hora: 18 h.

 

El lliurament del premi serà el dia 20 de novembre en el Jardí Botànic a les 20 h.

 

La inscripció s'obrirà el dimecres 28 d'octubre a les 9.00 h.

Sols hi ha 5 places en cadascuna de les dues seccions. També s'obrirà la inscripció a un grup anomenat ‘Llista de reserva’, en el qual es podran inscriure fins a deu persones que no hagen aconseguit plaça en les dues seccions i a les quals s'aniria cridant en cas de produir-se baixes.

Més informació: LA CABINA

 

INSCRIPCIÓ