UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

La Creu Blanca: una iniciativa davant el còlera (València, 1890). Conferència de Josep Enric Estrela.

  • 15 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El proper dimecres 21 d’octubre a les 18:00 s’emetrà la cinquena conferència del cicle ‘Les persones majors davant la Covid-19’ amb el títol ‘La Creu Blanca: una iniciativa davant el còlera (València, 1890)’ en la qual Josep Enric Estrela, gestor cultural i Subdirector de la Institució Alfons el Magnànim, abordarà l’epidèmia de còlera de 1890 i, en concret, una iniciativa assistencial anomenada La Creu Blanca impulsada per l’escriptor renaixentista Constantí Llombart, intel·lectual sobre el qual Estrela ha centrat la seua tesi doctoral.

Josep Enric Estrela és Doctor en Filologia Catalana per la Universitat de València i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Estrela ha combinat a nivell professional, fins recentment, les tasques de Cap de Serveis de Cultura a l’Ajuntament d’Algemesí amb les de professor associat al Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València. Actualment és el Subdirector de la Institució Alfons el Magnànim.

La sessió s’emetrà a través del Canal YouTube del Centre Cultural La Nau el dimecres 21 d’octubre a les 18:00 hores: http://www.youtube.com/c/centreculturallanauuv

CONFERÈNCIA