UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Publicat el vídeo de la conferència “Autonomía personal en la edad avanzada”, a càrrec de D. Antonio Ariño Villarroya

  • 4 de desembre de 2018
Nau Gran

El vicerector de Cultura i Esport ha ofert aquesta conferència dins del marc del Cicle de Conferències de La Nau Gran 2018-2019, organitzat pel Servei d’Extensió Universitària. El SFPIE col·labora amb aquest Servei amb la producció dels vídeos que recullen el contingut d’aquestes conferències, com un recurs didàctic en línia per a facilitar als alumnes de La Nau Gran l’accés als continguts del cicle i oferir una eina que permeta el repàs dels conceptes tractats en les conferències, a més de posar-les a disposició de la resta de la comunitat universitària i el públic en general.

Està prevista la publicació dels vídeos de les conferències que resten per celebrar-se dins del cicle. Estaran disponibles tant al repositori MMedia de la Universitat de València com al canal de YouTube UV-SFPIE i a la llista de reproducció "Nau Gran".

La Unitat d'Innovació Educativa (UDIE) del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) assigna recursos tècnics i humans als sol·licitants de serveis (veure requisits) per a la realització de material didàctic en format de vídeo. Els tècnics del SFPIE realitzen els enregistraments i el muntatge dels vídeos en estreta col·laboració i sota la direcció dels professors. (Altres exemples de vídeos docents)

Llista d'enllaços: