UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Publicats els vídeos de les conferències ”Big Data i Intel·ligència Artificial”, a càrrec d’En Emilio Soria Olivas, i “Veritats i falsedats sobre la longevitat”, a càrrec d’En Federico Pallardó Calatayud

  • 5 de març de 2019
Nau Gran

El Servei d’Extensió Universitària, en el marc del Cicle de Conferències 2018-19 del Programa Universitari per a Persones Majors de la Universitat de València, La Nau Gran, ha ofert aquestes dues conferències. El SFPIE col·labora amb aquest Servei en la producció dels vídeos que recullen el contingut de les conferències, com un recurs didàctic en línia per a facilitar a l’alumnat de La Nau Gran l’accés als continguts del cicle i oferir una eina que permeta el repàs dels conceptes tractats, a més de posar-les a disposició de la resta de la comunitat universitària i el públic en general.

Big Data i Intel·ligència Artificial: Som a l'edat de la dada. Fins ara mai s'havien generat tantes dades ni amb aquesta velocitat. A més, es tenen les eines necessàries per emmagatzemar-les i processar-les. Això ha obert la porta a un gran nombre d'aplicacions i la intel·ligència artificial ha estat la gran beneficiada d'aquesta quantitat de dades.

Veritats i falsedats sobre la longevitat. La longevitat és un concepte relacionat amb la biologia i amb l'evolució de les cèl·lules i òrgans dels éssers vius. Coneixerem quines idees adquirides són certes i quines no.

Està prevista la publicació del vídeo de la conferència que falta per celebrar-se dins del cicle. Estarà disponible tant al repositori MMedia de la Universitat de València com al canal de YouTube UV-SFPIE i a la llista de reproducció "Nau Gran".

La Unitat d'Innovació Educativa (UDIE) del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) assigna recursos tècnics i humans als sol·licitants de serveis (veure requisits) per a la realització de material didàctic en format de vídeo. Els tècnics del SFPIE realitzen els enregistraments i el muntatge dels vídeos en estreta col·laboració i sota la direcció dels professors (Altres exemples de vídeos docents).

Llista d'enllaços: