UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

.

6é Passeig Saludable de La Nau Gran

  • 16 de setembre de 2015
Image de la noticia

Hem superat les nostres expectatives, més de 800 participants matriculats.

Avís: Hem esgotat les nostres existències de samarretes. Es podran recollir diumenge abans del Passeig al Botànic.

Diumenge 4 d'octubre celebrarem una nova edició del Passeig Saludable de La Nau Gran, entre el Jardí Botànic i el Rectorat. Aquesta d'enguany serà la 6a convocatòria familiar que portarà als carrers de la ciutat el protagonisme amable de les persones majors en el nostre entorn social. Obert el termini d'inscripció del 17 al 2 d'octubre.

Recollida de samarretes del 29 de setembre al 2 d'octubre

Hem superat les nostres expectatives, més de 800 participants matriculats.
Avís: Hem esgotat les nostres existències de samarretes. Es podran recollir diumenge abans del Passeig al Botànic.

 

Gracias per la vostra col·laboració.

 

Les inscripcions es realitzaran del 17 al 2 d'octubre a través de ENTREU (Accés al formulari d'INSCRIPCIÓ). Cal fer una sol·licitud per cada persona que vaja a participar en el Passeig Saludable. El pagament s'ha de realitzar mitjançant targeta bancària i serà indispensable per completar el procés d'inscripció. La passarel·la de pagaments de la UV és un entorn segur.

GUIA D'INSTRUCCIONS PAS A PAS per a realitzar la inscripció on-line.

En el cas de que vingues acompanyat de menors d'edat, a més de fer la inscripció, s'haurà de presentar una AUTORITZACIÓ SIGNADA PEL SEUS TUTORS LEGALS, acompanyada de còpia del llibre de família i del NIF de qui l'autoritza.

Les tarifes a l’igual que en anteriors edicions són:

  • 5 euros per a inscripcions individuals;
  • 4 euros per persona per a inscripcions de grup (grups d'almenys 10 persones); i
  • 3 euros per a les inscripcions familiars (d'almenys 3 membres).

Enguany donem suport a ACNUR.

El Comitè Español d'ACNUR-Associació Espanya amb ACNUR-EcA, és una associació sense ànim de lucre, afiliació política o religiosa, i declarada d'utilitat pública, que des de 1993 recolza el treball de UNHCR/ACNUR des d'Espanya. La nostra missió és sensibilitzar a la ciutadania i mobilitzar recursos per a contribuir al finançament dels projectes humanitaris que UNHCR/ACNUR duu a terme en el món a favor de més de 54 milions de refugiats i desplaçats que es troben sota la seua empara.

Termini per arreplegar les samarretes del 29 de setembre al 2 d'octubre.

Pots arreplegar la teua samarreta tant en el Servei d'Extensió Universitària (Amadeu de Savoia, 4) com en el Servei d'Educació Física i Esports (Menéndez y Pelayo, 19).

El Passeig Saludable està organitzat pel vicerrectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, junt amb el Servei d’Extensió Universitària i el Servei d’Educació Física i Esports.

Vos esperem en el 6é Passeig Saludable de La Nau Gran - Universitat de València