UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Últims dies d’inscripció al 9é Passeig Saludable

  • September 19th, 2018
Image de la noticia

El diumenge 30 de setembre celebrarem la novena edició del Passeig Saludable de la UV. Una iniciativa nascuda de La Nau Gran que manifesta en un ambient familiar l’aportació social de les persones majors. El període d’inscripció per tal de participar-hi continuarà obert fins al dimecres 26 a les 14h, a través d’ENTREU.

Des del Jardí Botànic fins al Rectorat farem un recorregut de 3,5 km entre zones verdes del cap i casal, les més de mil persones que ja s’hi han inscrit. En acabar tots els participants compartiran un esmorzar saludable i una agradable estona de conversa intergeneracional.

La convocatòria queda definida per tres característiques, és sostenible, saludable i solidari. En aquesta edició l’entitat beneficiària és ATTEM , associació per al tractament de persones amb alteracions en el desenvolupament. El Passeig Saludable està organitzat pel Servei d’Extensió Universitària i el Servei d’Educació Física i Esports, i compta amb la col·laboració del Jardí Botànic, la D.O. Peras del Rincón de Soto, Consum, i Allianz assegurances.

 

INSCRIPCIÓ