Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

Des del 14 al 24 de noviembre estarà oberta la inscripció al nou títol “Formació Inicial del Personal de Investigació en Formació” (FIPIF)

  • 14 de novembre de 2022
Image de la noticia

Del 14 de noviembre a les 10 hores i fins al 24 del mateix mes a les 14 hores estarà oberta la inscripció al nou títol formatiu de 75 hores que la Universitat de València ha posat en marxa i que será conegut com a: Formació Inicial del Personal de Investigació en Formació (FIPIF).

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa ha creat aquest programa per a atendre les necessitats de formació en habilitats de recerca del personal de la Universitat de València.

El títol té 75 hores formatives i va dirigit principalment al Personal d’Investigació en Formació en totes les seues categories professionals. No obstant això, el títol està obert a tot el PDI de la universitat, tot i que la baremació és la prioritzarà en primer lloc el col·lectiu de PIF, en segon lloc, al professorat associat i en tercer lloc podrá participar tot el PDI de la UV segons el ordre d’inscripció. És incompatible amb la realització el mateix any del FIPU.
Els investigadors pre y postdoctorals procedents de la Unió Europea també comptaran amb preferència en l'accés a aquestes accions formatives. 

El período d’inscripció coincidirà amb el del FIPU.

IMPORTANT- Tutorial per a fer l'inscripció.

Llista d'enllaços: