Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

Pla de Formació PRIDA 2022

  • 26 de juliol de 2022
Image de la noticia

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE), presenta la segona convocatòria del pla de formació adreçat al personal docent i investigador de la universitat format per un conjunt d’accions formatives destinades a oferir formació en metodologies actives per a la docència en anglès.

El Pla de Recerca, Internacionalització i Docència en Anglès (PRIDA) forma part de l'estratègia d'internacionalització de la Universitat de València (UV) i està promogut i impulsat conjuntament des del Vicerectorat d'Internacionalització i Multilingüisme, el Vicerectorat d'Estudis i el Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació.

Aquest pla té com a objectiu fonamental la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques en anglès del professorat de la UV.

En aquest context, el Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE), presenta la segona convocatòria del pla de formació adreçat al personal docent i investigador de la universitat format per un conjunt d’accions formatives destinades a oferir formació en metodologies actives per a la docència en anglès.

En aquesta segona convocatòria s’ofereixen les accions formatives que s’impartiran entre els mesos d’octubre a desembre de 2022 i el termini d’inscripció es realitzarà des del dia 13 de setembre a les 10.00 hores fins al 16 de setembre a les 14.00 hores.

Els cursos són:

  • Design of course materials and assessment in EMI
  • Presentation of scientific research in English
  • English for Academic Purposes
  • Digital resources to boost teamwork in the classroom
  • Digital resources to implement flipped teaching
  • Experiential Workshop. How to manage emotions

Llista d'enllaços: