Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

VIII Jornades d'Innovació Educativa JSVE 2022 i II International Conference on Electronic Voting Systems

  • 20 de juny de 2022
Image de la noticia

Celebració de les Jornades d'Innovació Educativa VIII JSVE 2022 i II International Conference on Electronic Voting Systems - Fites en educació: lliçons de pandèmia, modalitats docents i ODS”

Dimecres 22 de juny de 09.00 a 20.00 h.

Sala Manuel Sánchez Ayuso de la Facultat d'Economia (primer pis) i plataforma virtual.

Les Jornades d'Innovació Educativa VIII JSVE 2022 i II International Conference on Electronic Voting Systems - Fites en educació: lliçons de pandèmia, modalitats docents i ODS es plantegen, igual que en edicions anteriors, com un fòrum de discussió i d'intercanvi de la comunitat acadèmica.

En aquesta vuitena edició es pretén centrar el focus en les fites del curs 2021/2022, que s'ha desenvolupat com una continuació natural de l'anterior, quant a la immersió del sistema educatiu en un procés de canvi i digitalització a causa de la crisi provocada per la pandèmia. A més, la canviant situació sanitària ha provocat que les modalitats docents s'hagen hagut de reajustar i hagen donat pas a diferents escenaris: format de docència íntegra en línia, docència híbrida i docència 100% presencial. Això ha provocat un increment notable en el volum de treball tant del professorat com de l'alumnat, amb nous reptes per a mantenir l'atenció i la motivació, així com la qualitat del procés d'ensenyament i aprenentatge.

De manera paral·lela, conscients de la necessitat d'una revisió dels materials docents que vaja més enllà de l'adaptació a les modalitats docents i que incorporen els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) del mil·lenni, claus per a reduir les desigualtats socials i econòmiques, conservar el medi ambient i els ecosistemes i assegurar que hi haja un futur digne i inclusiu per a les generacions futures, es planteja en les Jornades un eix temàtic que aborde aquesta qüestió.

Es desprèn de l'indicat una qüestió evident: el sistema educatiu està immers en un constant procés de canvi i actualització. És més, l'ensenyament i l'aprenentatge són processos dinàmics que es retroalimenten de la cooperació dels agents implicats en aquests: el professorat i l'alumnat. És per això que voldríem que aquestes jornades esdevingueren un fòrum de col·laboració i d'interacció entre aquests agents, en el qual fora possible l'intercanvi d'opinions sobre les metodologies i els materials elaborats i emprats.

Així, i en línia amb l'exposat, convoquem les VIII Jornades de Sistemes de Votació Electrònica (JSVE) i II International Conference on Electronic Voting Systems (IICEVS). Donat el caràcter pràctic i l’interès d'aquestes jornades, animem la comunitat acadèmica a assistir-hi o compartir i divulgar presentant les seues investigacions en innovació docent.

Organitza:

Projecte d'Innovació Docent (PID): “Elaboració de materials interactius i multidisciplinaris per afavorir l’aprenentatge i avaluació en els estudis de grau.” (UV-SFPIE_PID-1639467)

Més informació:

https://www.uv.es/piclickers/cas/Menu_JSVE.wiki