Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 06/10/17

  CURS DE FORMACIÓ PEDAGÒGICA i DIDÀCTICA PER A PROFESORAT TÈCNIC DE FP

  Ja s'ha publicat la resolució de 25 de setembre de 2017, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, per la qual es dicten les instruccions que regulen la formació pedagògica i didàctica conduent a l'obtenció de la certificació oficial que acredite estar en possessió de la formació equivalent a l'exigida en l'article 100 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, per a aquelles persones que, per raons derivades de la seua titulació, no puguen accedir als estudis de màster que habilite per a l'exercici de les professions de professor d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyaments d'idiomes, que oferiran les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

 • Videos Fisiologia

  04/10/17

  Disponibles els nous vídeos docents del Departament de Fisiologia.

  Els professors del Departament de Fisiologia Soraya L. Vallés Martí, Martín Aldasoro Celaya, José M. Vila Salinas, Mª Dolores Mauricio Aviñó i Ana Lloret Alcañiz, amb la col·laboració de Mª Ángeles Lloret Alcañiz, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo que serviran de suport per a la docència de la fisiologia en diversos graus de la branca de Ciències de la Salut. Un dels vídeos està disponible en castellà i valencià, per satisfer les necessitats de recursos didàctics de tots els grups de docència de les assignatures implicades. El grup coordinat per Mª Dolores Mauricio ha desenvolupat el projecte de vídeo "Efecte de les hormones femenines sobre el flux sanguini mesurat per pletismografia" i el coordinat per Ana Lloret Alcañiz es va ocupar de produir el vídeo "Exploració física bàsica del sistema nerviós".

  [Llegir més]

 • 27/09/17

  TALLER DEL PROGRAMA APRENENTATGE-SERVEI cApSa

  Oberta la inscripció al Taller Aprenentatge-Servei cApSa: "Forma't per participar". El programa cApSa constituïx l’aposta convençuda de la Universitat de València per visibilizar, potenciar i reconèixer una metodologia docent proactiva, cooperativa, participativa i inherentment transformadora: l’ApS (Aprenentatge-Servei)

  [Llegir més]

 • 19/09/17

  Conferència: Una política lingüística per a la universitat del segle XXI. Reptes i oportunitats d'EMI

  El pròxim dia 25 de setembre es celebrarà la "Conferència: Una política lingüística per a la universitat del segle XXI. Reptes i oportunitats d'EMI" a càrrec de Plácido Bazo Martínez, Assessor de Política Lingüística del Rector de la Universidad de la Laguna. Serà a de 11.00 a 12.30 hores en la Sala de Juntes del Edifici de Rectorat.

 • 15/09/17

  I Jornades d'aspectes ètics, legals i de gestió en la investigació amb humans.

  La investigació amb sers humans té una sèrie de dimensions que no sempre s'aborden. Tradicionalment aquestes qüestions han sigut abordades en el camp de la investigació sobre salut. No obstant això, els requeriments jurídics es van centrar històricament a avaluar potencials danys a les persones, efectes adversos, o problemes bioéticos. A partir d'aquesta experiència sabem que dimensions rellevants en el moment de dissenyar un projecte d'investigació, són la legal, l'ètica i la de gestió.

 • 12/09/17

  II Jornades - Tecnologies de la desregulació dels continguts curriculars.

  Els dies 14 i 15 de setembre se celebraran les II Jornades - Tecnologies de la desregulació dels continguts curriculars en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. Es realitzaran dues taules redones, un simposi i una conferència a càrrec de María Clemente Linuesa, catedràtica de universitat de Didàctica i Organització Escolar de la Universidad de Salamanca.

  [Llegir més]

 • Preparació de la tinció

  12/09/17

  Ja estan publicats els nous vídeos de la Unitat de Biologia.

  Els professors Eva Serna García, Teresa San Miguel Díez i Javier Megías Vericat, de la Unitat de Biologia del Departament de Patologia de la Facultat de Medicina, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo agrupats en la sèrie titulada "Recursos didàctics i complementaris per estudiants de Biologia".

  [Llegir més]

 • Canal YouTube SFPIE

  05/09/17

  El canal de YouTube de l'SFPIE arriba als 2.395 subscriptors i els seus continguts superen les 630.000 reproduccions

  El canal de YouTube de l'SFPIE arriba als 2.395 subscriptors i els seus continguts superen les 630.000 reproduccions. En ell es posen a disposició del públic els vídeos gravats per la Unitat d'Innovació Educativa (UDIE). El públic, als seus comentaris, aprecia principalment la utilitat pràctica dels vídeos i la seua qualitat tècnica. Els materials audiovisuals estan agrupats i estructurats en llistes de reproducció. La llista de reproducció de més èxit fins a hui, pel que fa a nombre de reproduccions, és la llista Statistics, i el vídeo més vist és "Taules de contingència i Chi-Quadrat", presentat per la professora Pilar Serra Añó, amb mes de 50.000 reproduccions .

  [Llegir més]

 • 05/09/17

  El primer MOOC de la Universitat de València aconsegueix 12.507 inscripcions

  Impartit per Carlos Pérez Conde, professor del Departament d’Informàtica, el MOOC (Massive Online Open Course) sobre “Seguridad Informática Práctica”, realitzat durant el passat mes de juliol a través de la plataforma Miríada X, va aconseguir arrancar amb una important xifra d'estudiants inscrits, la major part dels quals procedeixen d'Espanya i Amèrica Llatina, encara que també es va registrar estudiantat procedent dels cinc continents, des d’estats com Cap Verd, Algèria, Filipines, Japó, Austràlia, Estats Units o El Vaticà, per posar alguns exemples. Encara que la inscripció està tancada, els vídeos del curs poden seguir consultant-se en l'enllaç que hi ha al peu.

  [Llegir més]

 • imatge innovacio educativa

  31/07/17

  Resolució convocatòria d’ajudes per al desenvolupament dels projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València per al curs 2017/2018

  RESOLUCIÓ de 31 de juliol de 2017 del Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, per la qual es resol la convocatòria d’ajudes per al desenvolupament dels projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València per al curs 2017/2018.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies