Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 21/11/17

  Convocada la XIII Fira-Concurs "Experimenta", apunta't fins al 4 de febrer.

  La Facultat de Física de la Universitat de València ha convocat la XIII Fira-Concurs “Experimenta” de demostracions i experiments de Física i Tecnologia 2018. Desitgem animar al professorat i estudiantat de secundària (xiques i xics d'ESO, Batxillerat i CC. FF. de G. Mitjà) a preparar projectes i mostrar-los i explicar-los en la fira oberta al públic que es celebrarà el 22 d'abril de 2018 en el Museu de les Ciències Príncep Felipe de València. Curiositat, formació i divulgació en una festa de la ciència en la qual podeu aconseguir molts premis, inclòs el del públic. No t'ho perdas. Aquesta iniciativa compta amb un projecte competitiu de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT-MINECO) a més de la col·laboració de nombroses entitats.

 • 15/11/17

  Curs de formació pedagògica i didàctica per a professorat tècnic de FP: MATRÍCULA OBERTA

  [Llegir més]

 • 09/11/17

  CURS PROFESSORAT FP: OBERT SEGON TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ

  Una vegada finalitzat el període de preinscripció al curs de formació pedagògica i didàctica per a professorat tècnic de formació professional, i havent quedat places lliures, hui dia nou de novembre s'obri un segon termini de preinscripció que romandrà obert fins al pròxim dia 16 de novembre. Sent necessaris els mateixos requisits i havent de presentar la mateixa documentació que s'ha sol·licitat al primer període.

 • cartell

  03/11/17

  Obert el termini de presentacio de sol·licituds per a la convocatòria exrtaordinària d'ajudes

  S'han publicat les bases que desenvolupen la Resolució de 14 de desembre de 2016, del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, per la qual es convoquen ajudes per a l´assistència a congressos i jornades d´innovació i millora de la qualitat docent per al curs 2016/2017. El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 4 de desembre de 2017.

 • imatge innovacio educativa

  31/07/17

  Resolució convocatòria d’ajudes per al desenvolupament dels projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València per al curs 2017/2018

  RESOLUCIÓ de 31 de juliol de 2017 del Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, per la qual es resol la convocatòria d’ajudes per al desenvolupament dels projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València per al curs 2017/2018.

  [Llegir més]

 • info CIREI

  18/07/17

  I Congreso Virtual Internacional y III Congreso Virtual Iberoamericano sobre Recursos Educativos Innovadores

  La temàtica del congrés s'especialitza en qüestions d'innovació, com ara metodologies i estratègies d'innovació docent, ús de TIC a les aules, perspectives històriques de la innovació, formació del professorat per a la innovació o mètodes de recerca, entre moltes altres idees

  [Llegir més]

 • cartell jornades

  04/07/17

  Experiències innovadores sobre psicomotricitat vivencial i ioga en Educació Infantil: Un intercanvi entre aules escolars i universitàries

  En aquesta jornada es pretén donar a conèixer experiències innovadores sobre la psicomotricitat infantil que s'estan treballant a les aules d'Educació Infantil. Facultat de Magisteri. Aula PB-04. Dilluns 10 de juliol de 2017a les 10h.

  [Llegir més]

 • 11/05/17

  Conferència: “LIDERATGE I AVALUACIÓ: PERPSPECTIVES INTERNACIONALS”

  El proper dimecres, 17 de maig, en la Facultat de Filosofia i Ciències de l’educació tindrà lloc la conferència de cloenda del Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent: “LIDERATGE I AVALUACIÓ: PERPSPECTIVES INTERNACIONALS” a càrrec de Francesc Pedró, Cap de la secció d’Assessorament en Polítiques sectorials i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’Educació, UNESCO. La entrada és lliure fins a completar l’aforament.

 • 02/05/17

  ENTREGA DELS PREMIS RAGALO 2016-2017 A l'IMPULS DE L'ApS

  Divendres passat 28 d'abril va tindre lloc en el Saló de Graus del Rectorat de la Universitat de València l'acte d'entrega de la 1a edició dels premis RAGALO a l'impuls de l'ApS. L'acte va estar presidit pel rector de la UV Esteban Morcillo Sánchez, que va estar acompanyat pel Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa Ramón López Martín i la Directora del Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner" Mª Jesús Martínez Usarralde. L'entrega de premis es va desenvolupar en el marc de la Jornada de treball de la Xarxa UVApS i les exposicions de la primera promoció dels ApS puntuals de la UV.

 • 27/04/17

  IV Jornades d'Innovació Educativa: La renovació docent en l'Ensenyament Superior

  Els dies 4 i 5 de maig es celebren a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València les quartes Jornades de Innovació Educativa amb el títol "La renovació docent en l'Ensenyament Superior".

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies