Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

Disponibles els nous vídeos docents del Departament de Fisiologia.

  • 4 d’octubre de 2017
Videos Fisiologia

Els professors del Departament de Fisiologia Soraya L. Vallés Martí, Martín Aldasoro Celaya, José M. Vila Salinas, Mª Dolores Mauricio Aviñó i Ana Lloret Alcañiz, amb la col·laboració de Mª Ángeles Lloret Alcañiz, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo que serviran de suport per a la docència de la fisiologia en diversos graus de la branca de Ciències de la Salut. Un dels vídeos està disponible en castellà i valencià, per satisfer les necessitats de recursos didàctics de tots els grups de docència de les assignatures implicades.

El grup coordinat per Mª Dolores Mauricio ha desenvolupat el projecte de vídeo "Efecte de les hormones femenines sobre el flux sanguini mesurat per pletismografia" i el coordinat per Ana Lloret Alcañiz es va ocupar de produir el vídeo "Exploració física bàsica del sistema nerviós".

Els vídeos s'han produït en el marc de dos projectes d'innovació educativa en la modalitat de "Renovació de metodologies docents" (Convocatòria d'Innovació) , en col·laboració amb la Unitat d'Innovació Educativa (UDIE) del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE). El SFPIE assigna recursos tècnics i humans als projectes que així ho sol·liciten per a la realització de material didàctic en format de vídeo. Els tècnics del SFPIE realitzen els enregistraments i el muntatge dels vídeos en estreta col·laboració i sota la direcció dels professors.(Altres exemples de vídeos docents)

Llista d'enllaços: