Ja estan publicats els nous vídeos de la Unitat de Biologia.

Preparació de la tinció
Preparació de la tinció

Els professors Eva Serna García, Teresa San Miguel Díez i Javier Megías Vericat, de la Unitat de Biologia del Departament de Patologia de la Facultat de Medicina, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo agrupats en la sèrie titulada "Recursos didàctics i complementaris per estudiants de Biologia".

Els vídeos han estat elaborats en el marc d'un projecte d'innovació educativa en la modalitat de "Renovació de metodologies docents" i produïts en col·laboració amb la Unitat d'Innovació Educativa (UDIE) del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE). Els vídeos serviran de suport als alumnes en la realització de les seues pràctiques i estan disponibles en castellà, valencià i anglès, per satisfer les necessitats de recursos didàctics de tots els grups de docència de les assignatures implicades.

Data d'actualització: 12 de setembre de 2017.

Imatges:
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies