El primer MOOC de la Universitat de València aconsegueix 12.507 inscripcions

Impartit per Carlos Pérez Conde, professor del Departament d’Informàtica, el MOOC (Massive Online Open Course) sobre “Seguridad Informática Práctica”, realitzat durant el passat mes de juliol a través de la plataforma Miríada X, va aconseguir arrancar amb una important xifra d'estudiants inscrits, la major part dels quals procedeixen d'Espanya i Amèrica Llatina, encara que també es va registrar estudiantat procedent dels cinc continents, des d’estats com Cap Verd, Algèria, Filipines, Japó, Austràlia, Estats Units o El Vaticà, per posar alguns exemples. Encara que la inscripció està tancada, els vídeos del curs poden seguir consultant-se en l'enllaç que hi ha al peu.

El 4 de setembre es van iniciar, a més, els cursos “El desarrollo de la relación laboral: Derechos y Obligaciones”, impartit pels professors Carlos Alfonso Mellado i Gemma Fabregat Monfort (Departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social) amb 3.483 inscrits , i “Incipit. Curso básico de lengua y cultura latinas”, impartit pels professors Carles Padilla Carmona i José Luis Teodoro Peris (Departament de Filologia Clàssica) amb 3.139. Sumant les xifres  esmentades, quasi 20.000 estudiants virtuals han optat per aquesta modalitat de cursos de la UV. Convocats pels Vicerectorats de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa i d’Estudis de Grau i Política Lingüística, els MOOC es realitzen i gestionen des del Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner de la UV.

Data d'actualització: 5 de setembre de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies