Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Amb el lema Universitat i societat, la V Trobada Internacional de Rectors d’Universia se celebrarà en maig de 2023 a València. Comptarà amb la participació d’universitats d’Alemanya, Argentina, Brasil, Colòmbia, Xile, Espanya, Estats Units, Mèxic, Perú, Polònia, Portugal, Regne Unit i Uruguai.

En aquest context, el Vicerectorat d’Estudis amb la col·laboració de Banco Santander convoca el concurs per a concedir 60 places per a participar en un programa formatiu i optar als premis Young Leaders for Education, dirigits a persones titulades i a estudiantat de grau, màster i doctorat de les universitats dels països citats anteriorment.


Persones destinatàries

Estudiantat de grau, màster i doctorat matriculat en el curs acadèmic 2022-2023 i persones titulades en els últims tres cursos (2021-22, 2020-21 i 2019-20) de les universitats d’Alemanya, Argentina, Brasil, Colòmbia, Xile, Espanya, Estats Units, Mèxic, Perú, Polònia, Portugal, Regne Unit i Uruguai

Les persones que complisquen aquest requisit i vulguen optar a aquests premis han de superar prèviament el test de Clevry. Cal realitzar-lo abans del 10 de desembre de 2022 en www.becas-santander.com

 

Nombre i quantia dels premis

D’entre totes les sol·licituds rebudes, se’n seleccionaran seixanta. Les persones seleccionades rebran formació en línia sobre l’eix acadèmic triat i sobre com elaborar un pitch. A més, seran convidades a una estada a València per a conèixer la ciutat i la Universitat de València i rebre formació presencial per poder optar al premi.

S’estableix un màxim de tres premis de 1.000 euros.

 

Període de sol·licitud

Des del dia següent de la publicació de l’extracte d’aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) fins al 15 de gener de 2023, a les 23:59 (zona horària CEST).

 

Fases del procediment i documentació

1. Publicació de les bases


2. Presentació de sol·licituds i documentació

Les sol·licituds es presenten a través del Registre Electrònic de la Seu Electrònica de la Universitat de València. Es pot accedir amb usuari i contrasenya de la Universitat de València o amb registre previ en la Seu [instruccions per a registrar-se en la Seu: VAL | CAS | POR | ENG]

Una vegada dins del Registre Electrònic, completeu els diferents camps de cada apartat:


Apartat GENERAL:

A més de les dades personals, cal seleccionar la destinació de la sol·licitud:         

  • Tipus d’Unitat: Serveis universitaris, generals i centrals
  • Òrgan al que es dirigeix: Servei d’Informació i Dinamització
  • Tramitació desitjada > Gestions específiques de la unitat: Young Leaders for Education

 

Apartat EXPOSICIÓ I SOL·LICITUD:

En “Fets i raons”. Cada sol·licitant ha d’indicar l’eix acadèmic triat, d’entre els que s’han definit per a la Trobada:

En “Sol·licita” cal indicar: “Participar en la convocatòria dels Premis Young Leaders for Education”.

 

Apartat FITXERS ADJUNTS:

Les persones candidates han d’aportar la documentació següent en format PDF. Aquesta documentació ha de presentar-se en alguna de les llengües següents: castellà, anglés o portugués.

  • Carta de motivació. Extensió: 500 paraules.
  • Breu exposició sobre la visió del futur de l’educació, segons l’eix acadèmic triat. Extensió: 1.000 paraules.
  • Currículum vítae.
  • Document que acredite la condició de titulat/ada en els últims tres cursos (2021-22, 2020-21 i 2019-20) o d’estudiant de grau, màster o doctorat en el curs 2022-23 (títol, expedient acadèmic, certificat de matrícula, etc.), excepte en el cas d’estudiants i titulats de la Universitat de València.

 

3. Concessió dels premis

  • Resolució de concessió [tauler oficial de la UV]. Pendent.

 

4. Teniu dubtes?

Podeu fer les vostres consultes a beca.youngleaders@uv.es.