Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) gestiona un servei gratuït d’assessorament psicològic, sexològic i psicoeducatiu que, junt a l’assessoria jurídica, conforma les Assessories per a estudiants de la Universitat de València.


Què pot fer per tu?

L’assessorament psicològic, sexològic i psicoeducatiu pot servir-te per a conèixer un altre vessant dels teus problemes que ets incapaç de veure en un moment donat i et pot ajudar a neutralitzar les teues angoixes. Et mostra vies per a la seua possible solució. També pot donar-te informació sobre les tècniques i el treball psicològic que cal encetar per resoldre o superar un conflicte i recursos per a millorar el rendiment acadèmic.


Què pots preguntar?
  • Qüestions psicològiques que et provoquen ansietat, depressió o dubtes.
  • Qüestions de caire sexual o de parella.
  • Qüestions i problemes relacionats amb l'estudi (estratègies per a la millora del rendiment acadèmic, adquisició de bons hàbits i planificació i organització de l'estudi).
  • Com resoldre problemes d’autoestima i de motivació i com millorar els processos de presa de decisions.

Qui t'assessora?
 
Especialistes en psicologia clínica amb formació en sexologia i pedagogia i experiència professional per a assessorar-te, orientar-te, donar-te informació i suport psicològic en general.
 
 
Com fer ús de les assessories per a estudiants?
 
El servei és completament gratuït per als estudiants de la Universitat de València. Per fer-ne ús, cal concertar una cita emplenant el següent formulari. Les dades que s’hi indiquen es tractaran de forma confidencial.
 

Concertar una cita amb Assessories UV per a estudiants

L’equip de professionals que presta aquest servei es posarà en contacte amb tu per acordar una cita en aquest horari:

  • Matí: dimarts i dijous, de 9 a 13 h.
  • Vesprada: dimarts, dimecres i dijous, de 16 a 21 h.

Les assessories per a estudiants estan al teu abast durant tot l’any, excepte el mes d’agost.


Hi tens dubtes?

En cas que necessites fer-nos alguna consulta, o tingues algun dubte emplenant el formulari de sol·licitud de cita, pots escriure'ns a assessories@uv.es.