Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

El 26 i 27 d’abril, la Universitat de València participa en la IV edició d’UNIferia Grados

  • 26 d’abril de 2022
Image de la noticia

UNIferia Grados, la Fira Virtual d’Estudis Universitaris que impulsa la CRUE, celebra la seua IV edició durant els dies 26 i 27 d’abril. La Universitat de València participa en la fira virtual més important per al sector universitari, mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), amb un estand virtual i atenent en línia els dubtes sobre l’oferta acadèmica de grau, sistemes d’accés, beques, serveis universitaris, etc. 

L’objectiu d’UNIferia Grados és facilitar que l’estudiantat que està decidint el seu futur acadèmic s’informe amb els serveis d’informació i orientació de les institucions que participen a través d’una plataforma virtual que permet superar les fronteres geogràfiques i temporals. En el cas de la Universitat de València, s’ofereix atenció a través de canals de xat individualitzats, durant els dos dies de fira, de 9 a 14 h i de 16 a 18 h. 

UNIferia és una eina que pretén millorar els canals de comunicació entre l’estudiantat i les universitats impulsada pel Grup de Treball dels Serveis d’Informació i Orientació Universitària (SIOU) de Crue-Assumptes Estudiantils.