Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Oficina del Sedi en Campus Blasco Ibáñez

Ajudes per a activitats socioculturals "De març a novembre per la Igualtat 2019"

  • 5 de març de 2019
igualtat

Publicada la resolució de les ajudes per a associacions i col·lectius d'estudiants de la Universitat de València, per a la realització d'activitats socioculturals dins del marc "De març a novembre per la igualtat".

L'objecte de la convocatoria és concedir ajudes a projectes d'activitats o intervencions socioculturals realilzades per estudiants i estudiantes, associacions o col·Iectius d'estudiants i estudiantes que es duguen a terme en el si de la comunitat universitària en el marc institucional de "De març a novembre per la Igualtat". A més a més, aquestes ajudes tenen com a finalitat principal promoure la participació dels estudiants i les estudiantes per afavorir la igualtat de dones i homes en el si de la Universitat i en la societat.

[Més informació]

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies