Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

La formació de mentoria ‘Entreiguals’ s’adapta al format en línia

  • 2 d’abril de 2020
Utilitzant un ordinador

Amb motiu de la situació excepcional i de la impossibilitat d’oferir la formació del programa de mentoria Entreiguals de manera presencial, des del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), organitzador de l’activitat, s’ha treballat per adaptar-la a un format mixt que combina formació en línia autogestionada i algunes sessions presencials en setembre de 2020, abans de l’inici del proper curs. 

La nova proposta estableix que l’estudiantat participant en Entreiguals ha de cursar, entre el 21 d’abril i el 8 de maig, la part online de la formació a través dels recursos, tasques i el corresponent qüestionari d’avaluació disponibles a l’Aula Virtual. Els continguts, que es poden treballar al ritme que convinga dins dels terminis fixats, inclouen: 

  • Sessió 1. Què és la mentoria? (primera part)
  • Sessió 2. Recursos i serveis de la Universitat de València i Acollida incoming

La segona part de la sessió 1, Què és la mentoria?, i la sessió 3, Habilitats per a la comunicació en la relació d’ajuda, es desenvoluparan entre el 2 i el 10 de setembre, en calendari per determinar. Finalment, la sessió 4, Formació específica de centre, es desenvoluparà entre juny i setembre i de manera presencial o a distància, en funció del criteri de la coordinació de centre. 

En maig es publicarà el calendari de sessions presencials de setembre per tal que aquelles persones que hagen completat la part en línia puguen triar grup per a la part presencial, de nou.

Entreiguals és un programa de la Universitat de València que té per objectiu facilitar la incorporació d’estudiants de nou ingrés i acompanyar la integració d’estudiants incoming.