Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Jornada d’Informació per a professionals de l’orientació 2023: obrim la inscripció

  • 14 de desembre de 2022
XXIV Jornada d’Informació, celebrada el 21 de gener de 2020, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

Fins al 17 de gener està obert el termini d’inscripció a la XXVII Jornada d’Informació de la Universitat de València adreçada a professionals de l’orientació i a equips directius de centres de secundària. Aquesta jornada se celebrarà dijous, 19 de gener de 2023, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

Aina Tarabini, doctora en Sociologia i professora a la Universitat Autònoma de Barcelona, especialista en sociologia de l’educació i en anàlisi de desigualtats educatives, farà la conferència principal de la jornada sobre el paper que juga el professorat en els processos de transició i elecció educativa, construint i projectant imatges sobre els itineraris educatius i les capacitats del seu alumnat que influeixen en les seues decisions i trajectòries educatives. A continuació, Alicia Villar, delegada de Trajectòries Acadèmiques i professora de Sociologia de la UV, conduirà Coneixes la carrera de...? Graus per descobrir, una taula d’experiències sobre titulacions poc visibles; Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis de la Universitat de València, explicarà les novetats de la UV de cara al proper curs, i Toni Gil, coordinador general de les proves d’accés a la universitat del Sistema Universitari Valencià, comentarà els aspectes més destacats de les PAU 2023.

La Jornada d’Informació forma part de Conèixer la Universitat, un programa del Vicerectorat d’Estudis de la Universitat de València que coordina el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) i que compta amb la participació dels centres i serveis de la Universitat de València.

•    Més informació i inscripcions en www.uv.es/coneixer