Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Oficina del Sedi en Campus Blasco Ibáñez

Publicada la Resolució de les borses de viatge para la realització d'activitats de voluntariat i la cooperació.

  • 19 de desembre de 2018
Mans solidàries

Adjudicació de borses de viatge per a activitats de voluntariat en projectes de cooperació al desenvolupament per a estudiants de la Universitat de València per al curs 2017-2018 (resolució de 5 de desembre de 2018, de la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València).

Aquesta convocatòria ha concedit 24 ajudes econòmiques destinades a facilitar la participació dels estudiants i les estudiantes de la Universitat de València en activitats de cooperació, solidaritat i educació al desenvolupament, amb una durada mínima per estança de tres setmanes realitzades entre l’1 d’octubre de 2017 i el 30 de setembre de 2018, en projectes que es realitzen a països estructuralment empobrits, en col·laboració amb organitzacions inscrites en el registre d’ONGD de l’AECID o en el Registre d’Agents de la Cooperació Internacional al Desenvolupament de la Comunitat Valenciana.

[Mes informació]

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies