Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Ajudes DRAC formació avançada 2019 : segona concessió publicada

  • 13 de novembre de 2019
Persona d'esquena amb motxilla

Ja està publicada en el tauler oficial de la Universitat de València la segona resolució de les Ajudes Drac Formació Avançada 2019. A més de les set ajudes concedides a persones que lliuraren la sol·licitud en aquest segon període (fins al 15 de setembre), s’han concedit cinc ajudes més corresponents a sol·licituds que restaren a la llista d’espera de la primera fase.

Per fer efectiva l’ajuda concedida, els i les estudiants hauran de presentar, fins al 14 de gener de 2020, la documentació corresponent a la justificació de les despeses segons les instruccions de la resolució. 

El programa DRAC Formació Avançada impulsa l'intercanvi d'estudiants entre les universitats que integren la Xarxa Vives d’Universitats. L’objectiu del programa és atorgar ajuts per promoure la mobilitat dels estudiants de doctorat i de màster oficial universitari en relació a les activitats organitzades per Xarxa, així com també l’assistència a cursos, seminaris o estades de recerca en altres universitats de la Xarxa

[Més informació]