Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

V Trobada de representants d’estudiants: inscripcions obertes!

  • 14 de gener de 2022
V Trobada Representants

S’obri la inscripció a la V Trobada de representants d’estudiants de la Universitat de València que tindrà lloc el dissabte, 5 de febrer, al Centre Cultural La Nau. El programa d’activitats, que es desenvoluparà de 9.15 a 14.30 h,  inclou un esmorzar de benvinguda, activitats relacionades amb la representació i tallers formatius a càrrec de professorat especialitzat.

La Delegació d’Estudiants promou aquesta iniciativa que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) destinada als estudiants membres dels òrgans de govern i de les associacions amb representació de la Universitat de València i busca facilitar un espai de formació i interacció que millore els recursos i les habilitats de l’estudiantat per a la participació activa i la governança.

La inscripció està oberta del 15 al 30 de gener. Es tracta d’una activitat gratuïta i amb les places limitades. La participació en la Trobada pot servir per complir el requisit de formació específica necessari per al reconeixement de crèdits ECTS per participació en la representació estudiantil.