Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

ÚLTIMS DIES! Apunta’t a promocionar la donació de sang a la UV

  • 26 de gener de 2023
Donació de sang

Fins al 8 de febrer està obert el termini per apuntar-se a participar en la campanya de sensibilització de la donació de sang que cada any organitza la Universitat de València. L’estudiantat inscrit col·laborarà informant sobre la importància de donar sang, un gest que no comporta cap risc i que pot salvar la vida de moltes persones, i pot obtindre 1 crèdit ECTS.

L’estudiantat que participe com a promotor/a de la donació de sang haurà d’assistir a una jornada formativa, el 13 de febrer, de 5 hores de durada, que l’ajudarà a conèixer el funcionament de la donació de sang i resoldre els dubtes que puguen plantejar els potencials donants. A continuació, farà tasques de promoció als punts d’informació que s’instal·laran als campus durant la Setmana de promoció de la donació de sang, del 20 al 24 de febrer, i durant el dia de la donació del seu campus vinculat a aquesta campanya de sensibilització.

La inscripció és gratuïta, les places són limitades i s’adjudicaran seguint l’ordre d’inscripció per campus. L’estudiantat que complete satisfactòriament les fases de l’activitat (formació, Setmana de promoció i dia de la donació) obtindrà 1 crèdit ECTS.

Cal recordar que, fora d’aquesta acció promocional, durant tot l’any el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana visita els campus de la Universitat de València en diferents moments del curs per facilitar la donació de sang per part de la comunitat universitària.