Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Oficina del Sedi en Campus Blasco Ibáñez

La Universitat de València posa a disposició de les associacions i col·lectius d’estudiants 26 despatxos per a la gestió i promoció de les seues activitats. Actualment, aquests espais es troben al campus dels Tarongers i poden optar al seu ús temporal totes les associacions i col·lectius de la Universitat de València que estiguen censats.

L’assignació d’espais es fa mitjançant una convocatòria que té lloc cada dos anys. 

18//04/2018

RESOLUCIÓ d'11 d'abril de 2018 del Delegat d’Estudiants de la Universitat de València, per la qual s'assigna l'ús d'espais del campus dels Tarongers entre les associación i col·lectius d'estudiants de la Universitat de València.

La data d'acceptació de la normativa i presentació de la relació d'autoritzats, juntament amb la seua acceptació de la normativa, finalitzarà el dia 3 de maig.

07/02/2018

RESOLUCIÓ de 7 de febrer de 2018 del Delegat d’Estudiants de la Universitat de València, per la qual es determina un nou termini per a la convocatòria per a l’assignació d’espais al campus dels Tarongers entre les associacions i col·lectius d’estudiants de la Universitat de València feta per resolució del 12 de desembre de 2017 del Delegat d’Estudiants de la Universitat de València.

El termini de presentació de la sol·licitud i de la documentació finalitza el 21de febrer de 2018.

15/12/2017

RESOLUCIÓ de 14 de desembre de 2017 del Delegat del Rector per a Estudiants de la Universitat de València, per la qual es convoca i s'estableixen les bases reguladores de la convocatòria per a l'assignació d'espais del Campus dels Tarongers entre les associacions i col·lectius d'estudiants de la Universitat de València, any 2017.

El termini de presentació de la sol·licitud i de la documentació finalitza el 02 de febrer de 2018.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies