Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

La Trobada de Representants d’Estudiants és un espai de formació i interacció que té per objectiu millorar els recursos i les capacitats per a la participació activa i la governança. Està adreçada als membres dels òrgans de govern i de les associacions amb representació de la Universitat de València i organitzada per la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València i el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).


Curs 2022-2023: VI Trobada de Representants


La VI Trobada de Representants tindrà lloc el dissabte 12 de novembre, de 9.30 a 14.30 h, al Centre Cultural La Nau (carrer de la Universitat, 2, València).


Contingut

La Trobada començarà amb l’acollida als participants, un esmorzar i una activitat interactiva de benvinguda, i comptarà amb la participació del Delegat d’Estudiants.  A continuació, tindrà lloc  una activitat al voltant de la representació, conduïda per Alicia Villar, professora del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València. Finalment, cada participant realitzarà un taller que haurà triat prèviament d’entre els quatre oferts:

 • Coneix els drets i deures dels estudiants i les estudiantes i fes-te sentir. Impartit per Paula Sala, vicesíndica de la Universitat de València.
 • Abast de la governança de l’estudiantat a la Universitat de València. Impartit per Andrés Boix, vicesecretari General de la Universitat de València.
 • Habilitats per a la comunicació en el marc de l'exercici de la representació estudiantil. Impartit per Fani Grande, periodista i escriptora, especialista en comunicació.
 • Gestió de conflictes en el marc de la representació estudiantil. Impartit per Irene Verde, professora del departament de Teoria de l’Educació a la Universitat de València.


Inscripció

La inscripció es realitzarà del 24 d’octubre al 6 de novembre de 2022 mitjançant la Seu Electrònica de la Universitat de València.

 • Accediu al Registre electrònic i seleccioneu:   
  • Tipus Unitat: Serveis universitaris i Serveis Centrals.            
  • Nom unitat destinatària: Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).             
  • Grup destinatari: TROBADA DE REPRESENTANTS 2022.

A més, cal adjuntar aquest document emplenat en el qual heu de triar un taller en què voleu participar d’entre els quatre que s’ofereixen.

L’admissió a la trobada i al taller triat es realitzarà per ordre d’inscripció. L’estudiantat admès rebrà un correu d’acceptació, que haurà de confirmar, i informació més concreta sobre l’esdeveniment.