Logo de la Universitat de València Logo Servei d'informàtica [SIUV] Logo del portal

No vas canviar la contrasenya UV? Tens dificultats?

  • Juan Perez Garcia
  • 4 de març de 2022
Image de la noticia

El passat 28 de febrer, el Vicerector d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació va enviar un correu al personal de la Universitat de València informant de l'obligatorietat de realitzar un canvi de contrasenya abans del dia 3 de març de 2022 a les 22:00h., ateses les recomanacions del CCN-Cert (Centre d'Alerta i Resposta Nacional davant Ciberatacs) en relació a l'aplicació d'una sèrie de mesures preventives que minimitzen el risc d'intrusió en els nostres sistemes d'informació.

Si vosté va ignorar aquest missatge institucional, i té hui problemes d'accés amb la seua contrasenya, por ser desitje recuperar les seues credencials UV.  Pot entrar en servidor de comptes UV, i seleccionant 'Recuperar usuari i contrasenya', contactarem amb l'adreça de correu electrònic o mòbil que ens hi haguera faciilitat per a contactar amb vostè.

Per a poder gestionar aquest procés de recuperació de forma autònoma, ha d'haver introduït prèviament aquestes dades de contacte alternatius per a confirmar la seua identitat, en:

Com comunicar amb mi?

Si no ha introduït les seues dades de contacte alternatius per a recuperació de contrasenya (correu alternatiu, telèfon mòbil), i per tal de protegir les seues dades peresonals, llavors ha de seguir aquest mecanisme:

  • Cride al 963544310 (SIUV) i espere a ser atés per una operadora. Ha de demanar que la telefonada sea transferida a Operació Central), en horari laboral de dilluns a divendres de 08:00h. A 20:00h. on haurà d'aportar la següent informació:
    • Motiu fonamentat pel qual sol·licita el canvi de contrasenya de forma remota
    • Efectue la trucada amb el seu DNI i la seua targeta universitària, així com el seu compte d'usuari/a en la UV.
    • Haurà de respondre addicionalment a tres preguntes per a acarar la seua identitat.

Una vegada complits aquests passos necessaris, se li assignarà una nova contrasenya. 

Haurà de procedir a canviar-la per una escollida per vostè com més prompte millor en el següent enllaç: 

I finalment recorde que, per a poder gestionar aquest procés de recuperació de forma autònoma, ha d'introduir les seues dades de contacte alternatius en:

D'aquesta manera, si desitja recuperar de nou aquestes dades davant un oblit, podrà entrar en Servidor de comptes UV, i seleccionant 'Recuperar usuari i contrasenya', contactarem amb l'adreça de correu electrònic o mòbil on rebrà la informació necessària per a poder dur-ho a terme.

Referències legals i de suport TI: