Logo de la Universitat de València Logo Servei d'informàtica [SIUV] Logo del portal

Actualització a SPSS 26

  • Juan Perez Garcia
  • 10 de juliol de 2019
Image de la noticia

S'ha decidit actualitzar la versió de SPSS Statistics i Amos de l'actual versió 24, a la més recent versió 26. Aquest canvi afecta tant al SPSS instal·lat en aules com al SPSS instal·lat en els equips personals. El servidor de llicències ja està servint les llicències d'ambdues versions (24 i 26), recordeu que el programa necessita un servidor de llicències per a funcionar.

Lamentablement no podem mantenir ambdues versions en producció, per la qual cosa mantindrem la versió 24 activa fins a l'1-10-2019, a partir d'aqueixa data solament es podrà executar amb llicència la versió 26.

El programa ja està disponible per a la seua descàrrega en software.uv.es. La nostra recomanació és que primer desinstal·leu la versió 24, per a seguidament instal·lar la versió 26, i activar-la contra el servidor de llicències. Les dades del servidor de llicències ho podreu trobar en software.uv.es à Llicències à Resumides, en la icona d'Informació de SPSS.

(comproveu abans de desinstal·lar que els vostres fitxers de treball amb SPSS no els esteu guardant en el directori on aquesta instal·lada l'aplicació, ja que en desinstal·lar podrien desaparèixer, el normal és que els guardeu en Els meus documents o en l'Escriptori per exemple)

Qualsevol dubte o pregunta podeu fer-la en softmaster@uv.es.