Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Servei d'Informàtica

GUIA SEGURETAT ANDROID 9

El CCN-CERT ha publicat en la part pública del seu portal web la Guia CCN-STIC 453G. L'objectiu d'aquest nou document és conscienciar sobre la importància de protegir els dispositius mòbils, com una de les millors defenses per a prevenir i detectar incidents i amenaces de seguretat. Es proporcionen detalls específics d'aplicació i implementació de les recomanacions de seguretat i bones pràctiques necessàries per a la prevenció dels riscos, amenaces i vulnerabilitats de seguretat a les quals estan exposats els dispositius mòbils basats en Android en l'actualitat.

El CCN-CERT ha publicat en la part pública del seu portal web la Guia CCN-STIC 453G. L'objectiu d'aquest nou document és conscienciar sobre la importància de protegir els dispositius mòbils, com una de les millors defenses per a prevenir i detectar incidents i amenaces de seguretat.

Per a açò, la guia realitza una anàlisi general dels mecanismes i la configuració de seguretat recomanats per al sistema operatiu Android 9 de Google, també conegut com a "Peu" i "Android P", disponible tant per als dispositius mòbils Píxel de Google (Píxel, Píxel XL, Píxel 2, Píxel 2 XL, Píxel 3, Píxel 3 XL) com para dispositius mòbils d'altres fabricants.

Concretament, es proporcionen detalls específics d'aplicació i implementació de les recomanacions de seguretat i bones pràctiques necessàries per a la prevenció dels riscos, amenaces i vulnerabilitats de seguretat a les quals estan exposats els dispositius mòbils basats en Android en l'actualitat.

Entre els continguts més destacats del document es troben les diferents mesures per a protegir el dispositiu, la configuració d'est, opcions per a desenvolupadors i un ampli apartat sobre seguretat de les xarxes i Internet.

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies