Nova web de peticions de suport TIC

Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Servei d'Informàtica

Nova web de peticions de suport TIC

A partir de hui, es troba disponible la nova web per a la gestió de peticions de suport relacionades amb les tecnologies de la informació i les comunicacions per a les persones usuàries de la Universitat de València.

Les millores són substancials, no solament en l'aspecte estètic, que també, sinó en el funcional. 

En la nova web del Centre de Suport TIC l'usuari/a percep a colp d'ull, que no es tracta de formular qualsevol tipus de sol·licitud de la UV, sinó solament aquelles relacionades amb les TIC, o informàtica. S'aporta la informació necessària sobre la prestació del servei, enllaços als portals de major ús en l'àmbit universitari, etc.

El canvi de major rellevància és la introducció d'un motor de cerca d'ajudes TIC documentades, proporcionant un autoservei als usuaris /as, en la resolució dels seus problemes, vinculades a una base de coneixement creada pel Servei d'informàtica.

Es fa un repàs per la normativa vigent, d'aplicació i obligat compliment per part de la comunitat universitària, i s'incorporen enllaços a les ajudes més freqüents, així com els propis per a la gestió de les nostres peticions i seguiment de les mateixes. 

En el nou portal del Centre de Suport TIC, hi ha una zona reservada per a avisos relatius a alertes de seguretat, intervencions programades, incidències sobrevingudes, i un recorregut per més informació d'interès per a les persones usuàries que experimenten problemes, que pogueren no estar relacionats amb l'acompliment del seu treball. 

Aquests canvis responen a una voluntat de millorar tant la prestació com la qualitat del servei dirigit a atendre als usuaris i usuàries de la nostra Universitat.

http://solicitudes.uv.es
 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies