Logo de la Universitat de València Logo del portal

Per ser usuaris de la UV, disposem d'un espai privat en MMedia on podrem dipositar els nostres vídeos o recursos multimèdia. L'accés a aquest espai es pot realitzar iniciant sessió en MMedia amb el nostre usuari i contrasenya de correu, o des de "disc.uv.es" (no es comenta aquesta segona opció açí).

L'aspecte de la pantalla d'administració serà similar a la qual es mostra a continuació, on es mostraran els arxius multimèdia que anem "pujant" a la plataforma.

Podem pujar els nostres arxius fent ús una de les pestanyes de la part superior denominada "Nou fitxer".

I una vegada pujat l'arxiu podem punxar sobre ell i accedirem a un formulari d'edició que ens permetrà seleccionar si volem que el nostre vídeo sigui públic o no, posar un títol i una descripció, assignar-li una categoria, i diverses opcions més, a part d'un botó que ens permetria convertir-ho a MP4 (format per defecte per MMedia) si el vídeo original està en un altre format.

També podrem anotar la URL que se'ns ha assignat per enviar-la per correu, proporcionar-la als nostres alumnes, etc., de manera que simplement amb prémer sobre ella els usuaris accedeixin directament a la reproducció del nostre video.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies