Logo de la Universitat de València Logo del portal

Publicar un vídeo en MMedia en tan simple com "pujar-ho" al servidor i activar-ho.

El vídeo que pugem a MMedia es reprodueix en streaming als "oïdors" des d'un format MP4. Però si el nostre video no es troba en aquest format, tindrem la possibilitat que MMedia ho transforme amb la simple pulsació d'un botó.

Una vegada el vídeo està preparat per a la seua publicació és interessant emplenar els camps del formulari amb el Títol, Descripció, Caducitat (si escau), paraules clau, etc.

El vídeo serà visible per qualsevol persona que arribe fins a ell, si prèviament ho hem marcat com a "Públic". Podrà veure-ho qualsevol persona que conega la URL o ho haja trobat mitjançant l'eina de recerca de MMedia, Google o altres mitjans.

També tenim la possibilitat de restringir l'accés al video mitjançant una contrasenya. Però pel contrari, fins i tot marcar el vídeo perquè siga públic, i a més permetre la seua descàrrega.

En la documentació de MMedia tenim tota la informació referent a les opcions que es comenten, i tenim un exemple de publicació visualitzant el següent tutorial

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies