Logo de la Universitat de València Logo del portal

Ja és possible inserir subtítols a un vídeo que hàgem dipositat en MMedia. En primer lloc hem de saber que necessitarem tenir en MMedia dos arxius: el vídeo a subtitular i un arxiu .SRT que contindrà els subtítols.

Aquest arxiu SRT ha de ser generat amb alguna aplicació tipus "Aegisub" o similar per a indicar correctament els textos a inserir i en quin moment del vídeo hauran d'aparèixer. Així mateix haurem d'assegurar-nos que l'arxiu que generem ha de ser un .SRT i tenir el mateix nom que el vídeo associat (a excepció de l'extensió, tal com indiquem).

Ejem. mivideo.mp4 mivideo.srt > l'arxiu srt també ha de ser Públic en MMedia

Una vegada fet açò, es mostrarà en la part superior dreta del nostre video el plugin en ON/OFF depenent de si volem que ens mostre o no els subtítols.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies