Logo de la Universitat de València Logo del portal

Enregistrament de la sessió.

Podem gravar la videoconferència simplement accedint al menú Reunió – “Gravar reunió” i introduir un nom per a l’enregistrament.  Com és lògic, haurem de detenir l’enregistrament al final d’aquest usant la mateixa opció.
 

 
ENREGISTRAR UNA SESSIÓ CONNECT EN LA UV. Fer una gravació o enregistrament de la nostra sessió de videoconferència.
 

 

L’enregistrament queda desat en el servidor de Connect de la Universitat, i estarà desat durant 6 mesos des de la data d’enregistrament.

Lògicament, el Servei d’Informàtica no pot fer-se responsable que l’enregistrament es realitze correctament, perquè la gravació depèn de connexions d’Internet dels diferents participants i de xarxes alienes a la Universitat de València.

Si hem acabat un enregistrament de la nostra sessió i desitgem obtenir-ne la URL, hi ha un procediment pel qual obtindrem aquesta URL per proporcionar-la a qui corresponga. Podem veure el procediment visualitzant el videotutorial corresponent:
 

 
OBTENIR LA URL D'UN ENREGISTRAMENT CONNECT. Esbrinar la URL que correspon a l'enregistrament que hem realitzat.
 

 

També hi ha un procediment mitjançant el qual podem generar un vídeo MP4 de la nostra gravació. D’aquesta manera obtenim un arxiu de vídeo en format MP4 que podem guardar per futurs usos, i que ja és totalment compatible amb els còdecs que utilitza MMèdia, de manera que podríem publicar-lo sense problemes.

L’arxiu mp4 es desa localment al nostre ordinador i és generat en temps real, per això, si el nostre enregistrament és de 2 hores, tardaria 2 hores a generar-se el fitxer resultant.

 
GENERAR UN VÍDEO MP4 D'UN ENREGISTRAMENT. Crear un vídeo d'una gravació que hem fet previament.
 

 

[Tema 5. Des de dispositius portàtils]

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies