Logo de la Universitat de València Logo del portal

Requisits i recomanacions per a la videoconferència.

 

  • Hem d’assegurar-nos que el nostre ordinador tinga correctament instal·lada i configurada la targeta de so, la càmera web i el micròfon.
  • Cal que utilitzem un navegador web diferent de Google Chrome (s’han detectat problemes) i ens hem d’assegurar que tenim el nostre Flaix Player actualitzat.
  • Podem executar un test que comprovarà si el nostre ordinador està preparat per a la videoconferència prement a l’enllaç següent d’Adobe, encara que el mateix Adobe Connect també disposa d’un còmode assistent per a provar l’àudio una vegada accedim a la plataforma.

 

 
ENLLAÇ PER A LA REALITZACIÓ DEL TEST DE CONEXIÓ.  Conecta amb el test d' Adobe.
 

  • Es recomana l’ús d’auriculars (no altaveus) per a evitar ressò i sorolls durant la videoconferència.
  • Si algun participant vol utilitzar dispositius portàtils (iPad, iPhone, Smartphones amb Android i Blackberry), haurem d’informar que ha d’instal·lar l’App corresponent al seu sistema operatiu. Tota la informació està disponible en l’apartat “Des de Dispositius Portàtils”  d’aquest document.

 

Accedir a la sala virtual de videoconferència

 

Com a amfitrions de l’esdeveniment, som els primers que haurem d’accedir a aquesta sala virtual perquè la resta de participants puguen tenir-hi accés.

  1. Hem d’introduir la URL que ens ha proporcionat el Servei d’Informàtica en el correu electrònic. Una URL assignada pot tenir un aspecte similar a  http://reunion.uv.es/usuari
  2. Com a amfitrió, haurem d’accedir a la sala amb el nostre usuari i contrasenya de la Universitat de València i prémer sobre el botó Entrar.

 

Els participants accedeixen a la sala mitjançant la URL que nosaltres –com a amfitrions- els proporcionem, i ho han de fer amb el seu usuari i contrasenya de la UV (si en tenen) o com a ‘Invitat’, escrivint el seu nom i cognom.
 

Recordem que, una vegada el Servei d’Informàtica ens envia el correu electrònic amb la informació de la sala, en el mateix correu hi ha una secció amb la informació per al participant que podrem copiar-enganxar en un correu o on procedisca per fer-la arribar als participants.

Aquesta informació per al participant està enllaçada en el correu, però també la poden descarregar en espanyol-valencià-english des dels enllaços següents:

 
GUÍA PARA PARTICIPANTES (ESPAÑOL). Archivo PDF con la información para participantes.
 

 
PARTICIPANTS RESOURCE GUIDE (ENGLISH). PDF file for Participants.
 

 
GUIA DEL PARTICIPANT (VALENCIÀ). Arxiu PDF amb les intruccions per a Participants.
 

 

[Tema 3. Parts i Funcionament]

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies