Logo de la Universitat de València Logo Vicerectorat d'Investigació, Vicerectorat d'Innovació i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER HÀBITAT SOSTENIBLE: Cases Intel·ligents

  • 6 de setembre de 2021
INNOTRANSFER HÀBITAT SOSTENIBLE: Cases Intel·ligents

El pròxim esdeveniment Innotransfer sobre Hàbitat Sostenible: Cases Intel·ligents, es durà a terme el pròxim dia 8 de setembre de 09:30h a 11:20h.

INNOTRANSFER 2021-  Hàbitat Sostenible: Cases Intel·ligents

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de la Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i on la Universitat de València participa.

El pròxim esdeveniment Innotransfer sobre  Hàbitat Sostenible: Cases Intel·ligents, es durà a terme el pròxim dia 8 de setembre de 09:30h a 11:20h. El programa i la inscripció es pot realitzar a través del següent enllaç.

Durant el webinari es presentarà la plataforma Innotransfer Hàbitat Sostenible, on les empreses de la Comunitat Valenciana podran plantejar els reptes concrets als quals s'enfronten en l'àmbit de l'hàbitat sostenible i on el personal investigador de les universitats públiques valencianes puguen aportar solucions a aquests reptes i necessitats; fomentant la cooperació entre els àmbits científic i industrial, facilitant el contacte i coneixement de les parts mitjançant una dinàmica de reptes-solució.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional  a uvinnovacio@uv.es