Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria 2021 Starting Grants de l'ERC

  • 5 de març de 2021
Convocatòria 2021 Starting Grants de l'ERC

Publicada la Convocatòria 2021 de Starting Grants de l’ERC. El termini acaba el 8 d’abril de 2021.

La Comissió Europea ha publicat la convocatòria de les Starting Grants, pertanyents al pilar de Ciència Excel·lent del programa marc europeu Horitzó Europa i gestionades pel Consell Europeu de Recerca (ERC), amb l’objectiu de donar suport a investigadores i investigadors excel·lents, de qualsevol camp del coneixement, en un moment de les seues carreres quan estan començant els seus propis equips de recerca independents. Han de demostrar que el seu projecte té un caràcter ambiciós i d’avantguarda, i que es pot dur a terme.

Totes les condicions estan al programa de treball 2021 de l'ERC. La resta de documents i l’eina de presentació en línia es troben al Portal del Finançament de la Comissió Europea amb el codi ERC-2021-STG.

Subvenció: fins a un màxim de 1.500.000 euros per a un període màxim de 5 anys. No obstant això, es pot sol·licitar una quantitat addicional de fins a un màxim de 1.000.000 euros, sota unes condicions especials (vegeu-ne el programa de treball 2021 de l'ERC).

El personal investigador de la Universitat de València que vulga presentar-hi una proposta de projecte, pot contactar amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació en el telèfon 96-3983621 o correu electrònic operuv@uv.es. El termini de presentació davant la Comissió Europea acaba el 8 d’abril de 2021 a les 17.00 h. hora local de Brussel·les.

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç