Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Quarta convocatòria d'Interreg SUDOE

  • 20 de juny de 2019
Quarta convocatòria d'Interreg SUDOE

Publicada la Quarta Convocatòria del programa de cooperació FEDER Interreg Sudoe. El termini de presentació de propostes en primera fase acaba el 25 d'octubre de 2019.

El programa europeu de cooperació transnacional entre regions del sud-oest europeu, Interreg Sudoe, ha publicat la quarta convocatòria del període 2014-2020. Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte, pot contactar amb aquesta Secció d'R+D+I Internacional del Servei d'Investigació i Innovació mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.

Se n'indiquen a continuació les dades bàsiques. La informació completa està disponible en l'enllaç següent:

https://www.interreg-sudoe.eu/proyectos/cuarta-convocatoria

Temes convocats

Han estat convocades dues de les cinc prioritats operatives del Programa, a saber:

  • Prioritat 1. Promoure les capacitats d'innovació per a un creixement intel·ligent i sostenible
  • Prioritat 5. Protegir el medi ambient i promoure l'eficàcia dels recursos

Entitats elegibles

Totes les entitats públiques, privades amb o sense finalitat lucrativa i empreses (exceptuant les grans empreses) establertes a l'àrea elegible del programa Sudoe poden ser beneficiàries. Les empreses no poden ser beneficiàries principals (coordinadores).

Regions elegibles

El territori elegible del Programa Interreg Sudoe està constituït per regions i ciutats autònomes dels quatre Estats membre (Espanya, França, Portugal, Regne Unit -Gibraltar-) i un tercer país (Principat d'Andorra), indicats al text de la convocatòria (la Comunitat Valenciana n'és territori elegible). En el cas del Principat de Andorra, podrà participar però no rebre ajuda FEDER.

Consorci

El consorci ha d'incloure almenys tres entitats pertanyents a tres diferents països dels que participen al programa.

Pressupost

L'ajuda FEDER disponible per a aquesta convocatòria és de 8,7 milions d'euros per a la prioritat 1, i 4,2 milions d'euros per a la prioritat 5.

Durada dels projectes

La durada dels projectes no podrà ser superior a 36 mesos.

Cofinançament

La contribució econòmica de FEDER no pot superar el 75% del cost total subvencionable del projecte.

Final del termini i presentació de propostes

Aquesta convocatòria segueix un procediment en dues fases. En la primera, es presenta la idea de projecte i els documents de suport: declaració responsable i de compromís del beneficiari principal (coordinador) i les declaracions d'interès per part de les entitats participants. Els projectes que siguen seleccionats per a competir en la segona fase, hauran de presentar el formulari de candidatura complet i els annexos corresponents.

Les propostes de la primera fase es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació informàtica eSudoe i també l'original de la declaració responsable i de compromís en paper a l'adreça postal indicada a la convocatòria, entre el 7 d'octubre i el 25 d'octubre de 2019 a les 12.00 h. (migdia, UTC +2).

Cerca de socis

  • Borsa de Projectes del web d'Interreg Sudoe. Aquesta eina serveix tant per a publicar una idea de projecte, com per a fer-se soci d'una idea de projecte ja existent.
  • Base de dades KEEP, que recull la informació sobre tots els projectes i socis que treballen en cooperació territorial, inclosos els programes Interreg, l'Instrument de Pre-accès (IPA) i l'instrument Europeu de Veïnatge (ENI)

Documents d'interès

** Text oficial de la convocatòria (versió espanyola)

** Guia Sudoe

** Programa Sudoe: Cooperación Territorial Europea. Programa de Cooperación Interreg V - B Europa Suroccidental. Versió adoptada per la CE el 15 de febrer de 2017.

Webinaris

El programa organitza una sèrie de webinaris de presentació de la Quarta Convocatòria, el calendari dels quals es pot consultar en aquest enllaç.

Informació completa de la convocatòria

Tota la informació es troba disponible al web:

https://www.interreg-sudoe.eu/proyectos/cuarta-convocatoria

 

mciu_proa