Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Heritage Research Hub

  • 13 de gener de 2021
Heritage Research Hub

S’acaba de llançar per part de la Iniciativa conjunta de recerca en patrimoni cultural i canvi global (JPI CH) el Portal de Recerca en Patrimoni Cultural.

La JPI CH és una iniciativa amb finançament de la Comissió Europea, composta de diversos països participants que uneixen esforços per a coordinar una agenda de recerca en aquest camp. Espanya hi participa a través de l’Agència Estatal de Recerca. Els projectes finançats per la JPI CH inclouen ARCH, un projecte internacional sobre monedes antigues liderat per la Universitat d’Òxford amb participació de la Universitat de València, sent l’Investigador Principal el catedràtic Pere Pau Ripollés Alegre, del departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Facultat de Geografia i Història.

L’objectiu del Heritage Research Hub és construir una comunitat investigadora en aquest tema (accés amb usuari i contrasenya per a crear un perfil) on intercanviar notícies i recursos relacionats, com ara projectes en marxa, oportunitats de finançament, oferta educativa i de treball, i esdeveniments.

La informació disponible a hores d’ara es pot consultar al Portal mitjançant l’adreça següent:

https://www.heritageresearch-hub.eu/

Encoratgem al personal investigador de la Universitat de València a unir-se a aquest Portal si ho consideren d’interès.

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç